Geurproducten

Met onze geurproducten creeërt u heerlijke geuren in huis. Voor elke ruimte is er wel een passend product uit ons assortiment te vinden. Door het ruime aanbod verschillende geuren is voor iedereen wel een gewenste geur te vinden. Geurproducten die u bij ons vind zijn o.a. wax melts, wax melts bars, geurbranders, geurkaarsen geurzakjes. En geursoorten die u bij ons vind zijn bloemige geuren, frisse geuren, houtige geuren, kruidige geuren en zoete geuren. Maar u vind bij ons ook geurproducten voor een speciale gelegenheid. Zo hebben wij heerlijke kerstgeuren voor tijdens de kerst, romantische geuren voor tijdens valentijn en zoete gebaks geuren voor een verjaardag! De geurproducten geven naast de heerlijk geur, ook sfeer met zich mee en hebben vaak leuke verpakkingen. 

Een primeur uit ons assortiment zijn onze eigen wax melts. Wax melts zijn geurblokjes voor in een geurbrander. De wax melts zitten verpakt in een mooi cupje, waardoor de geur goed behouden word en er geen stof bij kan komen. De wax melts zijn er meer dan 50 soorten geuren. Ook hebben de wax melts een leuke bijpassende kleur. Bijvoorbeeld de wax melts bubblegum heeft een fel roze kleur en de wax melts cherry bombe een diep rode kersen kleur. De wax melts worden door Weallloveit.nl met veel zorg en liefde met de handgemaakt. Daarnaast heeft 1 wax melt een zacht prijsje van maar € 0,69 per stuk. Dit maakt het nog leuker om alle geuren een keer uit te proberen.

© 2013 - 2017 Weallloveit.nl wax melts, geurbranders en geurkaarsen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel