Lily-Flame-geurkaarsenLily-Flame

Lily-Flame is een bekend Engelse fabrikant van geurkaarsen. De kaarsen worden gemaakt vanuit het landelijke Somerset, midden in de ruige omgeving van Glastonbury. De kaarsen worden gemaakt door een klein team van 20 ambachtelijke kaarsmakers. Zij creeëren hier de mooiste en fijnste geurkaarsen van het land.

Het verhaal achter Lily-Flame

Jo Nicholls startten met het maken van kaarsen in 1994 in haar eigen keuken. Zij en haar business partner Luc, reden door heel het Verenging Koninkrijk met hun oude camper genaamd 'Martha' om hun handgemaakte kaarsen te verkopen.

Na acht jaar op markten te hebben gestaan, nachten in de camper hebben doorgebracht en dagen die om 5 uur ’s ochtends startte hebben ze een echt thuis gevonden voor Lily-Flame in het landelijke Somerset.

Ambachtelijke kaarsen en geurkaarsen

De Lily-Flame producten zijn uniek door hun verpakking, grappige teksten en bovenal heerlijke geuren. Het merk is continu bezig met het vinden van nieuwe heerlijk geur combinaties. De producten van Lily Flame onderscheiden zich door hun geur, lange branduren en leuke namen. De producten zijn een lach voor je in huis :)

In de UK is Lily Flame dan ook het nummer 1 merk in geurkaarsen. Niet alleen de Britten genieten van de fantastische geurkaarsen, maar ook in Nederland zijn de kaarsen erg populair. Om deze reden heeft Weallloveit.nl er voor gekozen om dit merk toe te voegen aan haar assortiment.

De kaarsen van Lily Flame zijn met veel zorg en liefde samen gesteld. Zo worden de beste ingrediënten gebruikt, de heerlijkste geuren en prachtige verpakkingen. De kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke soja was en gegeurd met etherische oliën. Naast dat de kaars er leuk uit ziet is het ook nog eens beter dan een standaard kaars!

De producten van Lily-Flame

Lily-Flame biedt naast kaarsen ook geurstokjes, wax melts, handcréme's en roomsprays. Op het moment verkopen wij alleen de geurkaarsen in ons assortiment. Afhankelijk van de populairiteit van het merk in onze webshop, zullen wij ook de andere producten aan ons assortiment toevoegen. De geurkaarsen van Lily Flame brengen veel gezelligheid met zich mee en verspreiden een heerlijke geur. Uiteraard dient de kaars tijdens het branden, voor eigen veiligheid wel in de gaten gehouden te worden. De kaarsen zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Zo hebben wij de geurkaarsen 'Happy Birthday' en 'Thankyou' in ons assortiment. Leuk voor een verjaardag om iemand te bedanken.

Ook de twee populairste geuren van het Lily Flame assortiment verkopen wij in onze webshop, dit zijn de geuren 'Blush en 'Fairy Dust'. Een kaars die bij een geurkaarsen liefhebber niet in zijn/haar collectie mag ontbreken.

Hieronder vind u de producten van het merk Lily-Flame:

© 2013 - 2017 Weallloveit.nl wax melts, geurbranders en geurkaarsen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel