Merken

Bij Weallloveit.nl vind u veel verschillende merken op het gebied van Beauty, Wellnes en verzorging. Denk hierbij aan merken zoals: Artalep, Chi Natural Life, La Corvette, La Savonnerie de Nyons, Lumière de Provence, Maître Savonnito, Natur Aroma, Un été en Provence en Lily Flame. Klik in onderstaand overzicht op een van de merken voor meer informatie over het desbetreffende merk.

Eigen merk | Weallloveit

De eigenaresse van Weallloveit.nl begon deze webshop begin 2013. Haar passie voor heerlijke geuren kon zij kwijt in de zelf gemaakte wax melts. De wax melts worden met veel zorg en liefde met de handgemaakt. De wax melts zijn inmiddels razend populair en het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 50 geuren!  Naast de wax melts in cupjes is het assortiment sinds kort uitgebreid met wax melts bars. Deze werken hetzelfde als de wax melts in cupje alleen is het dan in de vorm van een reep en kun je er stukjes van afbreken.

-Overzicht merken-
 

Artalep producten


Artalep

Chi producten


Chi Natural Life

La Corvette producten


La Corvette

La Savonnerie de Nyons producten


La Savonnerie de Nyons

Lumière de Provence producten

Lumière de Provence

Maître Savonnito producten

Maître Savonnito

Natur Aroma

Natur Aroma
Un été en Provence

Lily Flame producten

Lily Flame

Weallloveit producten

Weallloveit.nl

  

 

© 2013 - 2017 Weallloveit.nl wax melts, geurbranders en geurkaarsen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel