Natuurlijke lichaamsverzorging

De huid is het grootste orgaan en is enorm krachtig. Het is als het ware het omhulsel van uw lichaam. Het lichaam word blootgesteld aan allerlei factoren, zoals: warmte, koud en zon. Het is daarom van belang dat de juiste verzorgingsproducten voor het lichaam worden gebruikt. Een goed natuurlijk verzorgingsproduct is afgestemd op het huidtype, houd de huid in conditie en voorkomt huidproblemen. Bij het kiezen van het juiste verzorgingsproduct voor de huid van uw lichaam, dient u rekening te houden met welk huidtype u heeft. Er zijn verschillende huidtypes, namelijk: droge huid, gemengde huid, gevoelige huid, normale huid, vette huid, vochtarme huid, ouder wordende huid en de huid met problemen. Uw huidtype is de basis van het juiste product op het gebied van natuurlijke verzorging voor het lichaam. Elk huidtype heeft zijn eigen sterke en minder sterke eigenschappen. In onze webshop vind u natuurlijke verzorgingsproducten voor ieder huidtype.

In ons assortiment vind u een ruim aanbod aan natuurlijke verzorging voor het lichaam. Producten zoals bijvoorbeeld: natuurlijke douchegels, biologische shampoos, scrubhandschoenen van bamboo, scrub van zeezout en nog veel meer. Verander uw dagelijks routines in bijzonder verwenmomenten met de luxe, unieke en mooie producten uit onze webshop. Ook  zijn de natuurlijke verzorgingsproducten voor het lichaam erg leuk om cadeau te doen. 

 • -25%

  Douchegel arganolie (bio) in doosje - 250 ml
  Douchegel arganolie (bio) in doosje - 250 ml
  € 14,95 € 11,21
 • -25%

  Bodylotion arganolie (bio) in doosje - 200 ml
  Bodylotion arganolie (bio) in doosje - 200 ml
  € 14,95 € 11,21
 • -25%

  Chi Zomerpakket - Eerst hulp
  Chi Zomerpakket - Eerst hulp
  € 36,65 € 27,49
 • -25%

  Geurende Bruisbal Bananengebakje - 200 gram
  Geurende Bruisbal Bananengebakje - 200 gram
  € 2,99 € 2,24
© 2013 - 2017 Weallloveit.nl wax melts, geurbranders en geurkaarsen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel