Nieuws & blogreviews

Hier leest u al het nieuws over Weallloveit.nl. Wanneer er een blog een productreview heeft geschreven zijn deze terug te vinden op deze pagina. Maar ook wanneer er bijvoorbeeld iets word geschreven over Weallloveit.nl of wanneer er een event/braderie plaats vind.

Vrijdag 3 februari 2017: Review Wax Melts en Wax Melts bar
Krstna.nl

Kristina van Krstna.nl is net gaan samen wonen en ontving van ons daarom een pakketje met daarin wax melts, een geurbrander en de wax melts bar. Kristina haar favoriet is de wax melts bar in de geur Beauty of Hammam.
Lees hier verder... 

 

 

Maandag 9 januari 2016: Review Wax Melts en Wax Melts bar Blogenbeauty.nl

Tatiana van Blogenbeauty.nl testte voor ons de nieuwe geuren Wax Melts en  ook de nieuwe Wax Melts bars. Ook ontving zij van ons een nieuwe geurbrander uit ons assortiment. Het is een prachtig artikel geworden met mooie foto's.
Lees hier verder... 

 

Vrijdag 28 november 2014: Review Wax Melts Iscreambeauty.nl

 Wat een leuke review van Laura en Jaimy van de website Iscreambeauty.nl. Zij hebben de  wax geuren getest en prachtige foto's ervan gemaakt. Zij vinden de geur X-mas Tree  favoriet, vooral nu de kerst er weer aan komt. Made bed vinden zij naar net gewassen was  ruiken. 
Lees hier verder... 

 

Maandag 6 oktober 2014: Review Wax Melts Schoonheidspromotie.nl

 Vandaag schreef de website Schoonheidspromotie een review over onze wax melts. De    favoriete wax melts geur van Yvonne blijkt de Secret Hammam te zijn. Zij geeft aan dit een  bijzondere geur te vinden en deze perfect voor in de badkamer is. Zij omschrijft de geur als  kruidig, fris en pepermunt. 
Lees hier verder...

 

           Maandag 18 augustus 2014: Review Wax Melts Miratells.nl

 Mira van Miratells test onze nieuwe wax melts geuren. Zij teste voor ons de geuren Banana,  Made Bed, Bamboo, Secret Hammam, Bubblegum, Angel en Apple Pie. Mira koos ervoor om  de wax melts uit de cupjes te halen en deze door te snijden, dit zodat de geur  gecombineerd kan worden. 
Lees hier verder...

 

© 2013 - 2017 Weallloveit.nl wax melts, geurbranders en geurkaarsen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel