Wie zijn wij..

De webshop Weallloveit.nl is opgericht begin 2013. Wij hebben een passie voor heerlijk ruikende producten en 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Wij vinden dat genieten van mooie en lekker ruikende producten voor iedereen weggelegd moet zijn. In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan verzorging, beauty en wellnes producten. Oftewel veel producten om u zelf eens lekker te verwennen en te verzorgen, of iemand een origineel cadeau te geven!

Wij kiezen voor 100% natuurlijk

Op de website vindt u onder andere veel producten die 100% natuurlijk zijn. Denk hierbij aan massage olie, gezichtsverzorging, zepen, lichaamsverzorging, voetverzorging, handverzorging en nog veel meer.  Dit omdat wij van mening zijn dat natuurlijke verzorgingsproducten aanzienlijk beter zijn voor de gezondheid en huid. Dit omdat natuurlijke producten alleen stoffen bevatten die afkomstig zijn uit de natuur, deze zijn zacht en voedend voor de huid. Daarin tegen bevatten de reguliere verzorgingsproducten vaak synthetische stoffen die schadelijk zijn voor zowel de huid als gezondheid. Door natuurlijke verzorgingsproducten word het natuurlijke evenwicht van de huid behouden. Een verzorgde en zachte huid zonder deze te verstoppen met 100% natuurlijke  producten.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten

Aan ons assortiment worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd. Wilt u up-to-date blijven over onze nieuwe producten, acties en aanbiedingen? Volg ons dan op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Advies op maat

Indien u op zoek bent naar een specifiek product of u advies nodig heeft, helpen wij u graag. Ons team aan professionals staat u graag te woord en zal u het juiste advies kunnen geven. Neem dan ook gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon. Wij zullen u vraag z.s.m. beantwoorden. Op onze website vind u ook een blog waarop u veel informatie kan terug vinden gericht op onze producten.

© 2013 - 2017 Weallloveit.nl wax melts, geurbranders en geurkaarsen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel