Marseille zeep

Savon de Marseille zeepSavon de Marseille zeep is een vast reinigingsproduct voor de huid en kleding die 100% natuurlijk is. De orginele savon de Marseille zeep is gemaakt van olijfolie en bevat geen geur of kleurstof. De zeep heeft zijn groen/bruine kleur te danken aan de toegevoegde olijfolie. Hoe ouder de savon de Marseille zeep is hoe bruiner deze zal worden, bij daglicht zal deze juist lichter worden van kleur. Dit reinigingsmiddel is exclusief gemaakt uit plantaardige oliën. Dit kunnen plantaardige oliën zijn zoals olijfolie,palmolie en copraolie. De zepen zijn 100% biologisch en bevatten dan ook geen kleur of geur toevoegingen. De Savon de Marseille zepen staan net zoals aleppo zepen bekend om zijn huidprobleem verhelpende werking. Dit maakt het reinigingsmiddel zo populair en het word vaak aanbevolen. Het savon de Marseille reinigingsmiddel is 100% biologisch afbreekbaar en daardoor niet schadelijk voor u en het milieu. Het is een zeer goed alternatief voor regulier zepen. Wij bieden een ruim aanbod aan in natuurlijke zepen. Op deze pagina leest u alle informatie over de marseille zeep.

Wat is Marseille zeep?

Marseille zeep is een authentiek reinigingsmiddel die van plantaardige oliën gemaakt word. Deze zepen zijn vernoemd naar de stad waarin deze gemaakt word, namelijk Marseille in Frankrijk. Het productieproces bij deze zepen zijn sinds 1688 nauwelijks veranderd. Savon de Marseille zeep bevat geen parabenen, synthetische stoffen, conserveringsmiddelen, dierlijke vetten of geur -en kleurstoffen. Dit oorspronkelijke reinigingsmiddel wordt gemaakt op basis van olijfolie en zeewater. Bij de productie bij dit verzorgingsproduct worden deze ingrediënten samen bij een gevoegd en verwarmd. Dit mengsel wordt continu een aantal dagen lang geroerd. Wanneer het mengsel voldoet aan de wensen, word dit in mallen gegoten om hard te worden. Het productie proces bij Savon de Marseille zeep is ongeveer 2 weken. Tegenwoordige is de originele pure Savon de Marseille zeep ook met diverse toegevoegde geuren verkrijgbaar. Nog steeds worden de zepen op exact dezelfde ouderwetse manier vervaardigd. De Franse blokken bij Weallloveit.nl zijn de authentiek zepen en bevat dan ook geen kleur- of geurstoffen. Deze zepen zijn op olijfolie gebaseerd en hebben een kubusvorm. De Savon de Marseille zeep heeft een hoog gehalte aan olijfolie (72%), waardoor de zepen zeer zacht voor de huid is.

De voordelen van marseille zeep

Marseille zeep wordt zowel gebruikt voor de persoonlijke hygiëne als voor het schoonmaken van kleding of andere huishoudelijke taken.  Het is een zeer zacht reinigingsmiddel en zeer werkzaam. Daarnaast is marseille zeep 100% natuurlijk. Voor u de voordelen van deze zepen op een rijtje ten opzichte van reguliere vaste zepen:

  • Is zacht voor de huid, dit komt door zijn pH waarde
  • IS geschikt voor ieder huidtype
  • 100% biologisch afbreekbaar, waardoor niet slecht voor het milieu
  • Heeft een bacteriedodende werking
  • Bevat een hoog concentraat aan vitamine E door de basis van olijfolie
  • Ontsmet kleine wondjes
  • Kan helpen bij het verminderen van huidproblemen  
  • Wanneer u vlokken van de Savon de Marseille zepen afschaaft, kunt u deze gebruiken voor een handwas.

Natuurlijke zepen bij Weallloveit.nl

Weallloveit.nl bied u een ruim aanbod aan in natuurlijke zepen. Natuurlijke zepen zoals aleppo zeep, marseille zeep, Afrikaanse zwarte zeep, olijfolie zeep  en nog meer soorten natuurlijke zepen vind u terug in ons assortiment.  Natuurlijke zepen hebben als voordeel dat deze 100% natuurlijk zijn en dus geen schadelijke stoffen bevatten. Dit is beter voor u en het milieu. De meeste natuurlijke zepen op onze website zijn op voorraad en kennen dan ook een snelle levering.

Savon de Marseille zeep

© 2013 - 2017 Weallloveit.nl wax melts, geurbranders en geurkaarsen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel