Aleppo zeep

Aleppo zeep is een zeer goed alternatief voor reguliere zepen voor de huid. Aleppo zeep is namelijk 100% natuurlijk en bevat geen synthetische chemische stoffen. Aleppo zeep word ook wel de ‘moeder der aller zepen’ genoemd. Aleppo zeep is de eerst ooit gemaakte vaste zeep. Aleppo zeep bestaat uit laurierbesolie en olijfolie.  Aleppo word inmiddels al meer dan 4000 jaar gebruikt en word in altijd nog volgens oude traditie met de handgemaakt. Aleppo zeep is afkomstig uit de stad Aleppo in Syrië.

Aleppo zeep | Wat is aleppo zeep?

Aleppo zeep is een vaste zeep die bestaat uit laurierbesolie en olijfolie. Aleppo zeep is de eerst ooit gemaakte vaste zeep. De zeep is afkomstig van de stad Aleppo (Halab) in Syrië. Aleppo zeep word inmiddels al meer dan 4000 jaar op dezelfde wijze gemaakt. De samenstelling van aleppo zeep is door de eeuwen altijd het zelfde gebleven, namelijk: olijfolie, laurierbesolie, water, soda en zeezout. De zeep word altijd in koperen ketels bereid. De aleppo zepen kennen een rijpingsproces van 9 maanden. Het rijpingsproces vind plaats in de volle zon of in een fabriek met speciale UV lichten.
De zeep is vernoemd naar de stad Aleppo.  Aleppo zeep is te herkennen aan de groen tot bruine kleur en een sterk typerende geur. Aleppo zeep is 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. De zeep is erg populair doordat deze sterk ontsmettend,reinigend en beschermend is.

Aleppo zeep | De werking van aleppo zeep

Aleppo zeep laat een beschermlaag op de huid achter na het wassen. Aleppo zeep is een milde zeep met een antibacteriële werking. Hoe hoger de concentratie laurierbesolie in aleppo zeep, hoe meer antiseptisch (desinfecterend) de zeep is. Vele reguliere zepen kunnen ervoor zorgen dat de huid droog aanvoelt. Bij aleppo zeep is dit totaal niet het geval, het helpt de huid juist herstellen. De zeep is geschikt voor dagelijks gebruik en kan gebruikt worden voor het hele lichaam. Aleppo zeep staat bekend om zijn weldoende werking tegen huidproblemen zoals: acne, mycose, psoriasis, vette huid en zweren. Aleppo zeep is geschikt voor ieder huidtype, zelfs zeer geschikt voor de meest gevoelige huid.  Oftewel aleppo zeep is zeer verzorgend voor huid en haar, ph neutraal en van nature rijk aan vitamine E.

Wij verkopen twee soorten aleppo zeep uit Syrië aan. De aleppo zepen die wij verkopen zijn van het merk Artalep. De aleppo zeep is verkrijgbaar in een blok van 100 of 200 gram. De aleppo zeep van 100 gram bevat een zeer hoog concentraat aan laurierbesolie, namelijk 35%. Deze variant aleppo zeep is zeer geschikt voor het gezicht. De aleppo zeep van 200 gram bevat een concentraat van 20% laurierbesolie. De aleppo zepen die wij aanbieden zijn 100% natuurlijk en afkomstig uit Syrië.

aleppo zeep

  • YdrAlep zeep - 200 gram
    YdrAlep zeep - 200 gram
    € 6,00
© 2013 - 2017 Weallloveit.nl wax melts, geurbranders en geurkaarsen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel