Black african soap

Bent u al bekend met black african soap? Black african soap is zoals de naam het als zegt een zwart stuk zeep afkomstig uit West-Afrika. De black african soap wordt door de meeste mensen gebruikt voor het reinigen van het gezicht, maar het kan ook gebruikt worden voor het wassen van het haar. African black soap zorgt ervoor dat de huid diep gezuiverd word en maakt de poriën fijn. Black african soap is een 100% natuurproduct en bevat daardoor geen chemische toevoegingen, hierdoor is het ook een zeer geschikt reinigingsmiddel voor de gevoelige huid. Black african soap ook wel black african soap (ABS) genoemd, heeft een gunstige werking op mensen die last hebben van mee-eters, puistjes, grove poriën en overtollig talg. Ook schijnen mensen met psoriasis of eczeem baat te hebben bij het gebruik van de Afrikaanse zwarte zeep.

Black african soap| Wat is Afrikaanse zwarte zeep?

Black african soap is een geweldig product afkomstig uit West-Afrika. De Black African Soap wordt met de hand gemaakt van ingrediënten zoals: shea boter, palmkern olie, as van plantain schillen, cacao schillen, bast van de Agow boom en bananenbladeren. De verhoudingen van de ingrediënten van Black african soap kunnen verschillen door de regio en stam waar het is gemaakt. De standaard black african soap is te herkennen aan de donkerbruine kleur. De Black African Soap ziet er wat onsmakelijk uit, dit komt door de brokkelige structuur. De black african soap is 100% natuurlijk en is daardoor ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. De zeep is zelfs veilig voor de zachte baby huid. Of te wel de zeep is heel mild en is geschikt voor ieder huidtype. Afrikaanse zwart zeep is een authentieke en traditioneel handgemaakte zeep door vrouwen uit West-Afrika. De zeep is op basis van 100% natuurlijke grondstoffen. De Afrikaanse zwarte zeep bevat geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, kleur- of geurstoffen. Wij bieden twee soorten vloeibare Black african soap aan van het merk Morrocan Natural. De vloeibare Afrikaanse zeep flessen hebben als voordeel dat het product fijner in gebruik is en fijner aanvoelt op de huid als reinigingsmiddel. De vloeibare African Black Soap die wij aanbieden, zijn met toegevoegde 100% natuurlijke etherische oliën verkrijgbaar, namelijk: lavendel en lemon grass.

Black african soap | Waar is Afrikaanse zwart zeep goed voor?

Black african soap heeft een positieve werking op vele huidproblemen zoals: acne, puistjes, mee –eters, huiduitslag, huidirritaties, droge eczeem en hoofdhuidirritaties. Daarnaast zorgt Black African Soap ervoor dat de huid glad en zacht word. De zeep helpt daarnaast ook het verminderen van rimpels en lijntjes. Afrikaanse zwarte zeep is goed voor het reinigen van het gezicht en lichaam. Ook kan het gebruikt worden voor het reinigen van het haar, doet dit alleen wanneer u last heeft van vettig haar ( gebruik maximaal 1x per maand). Wanneer u gaat beginnen met het gebruik van African Black soap is het van belang dat u het gebruik langzaam opbouwt. Dit heeft er mee te maken dat iedere huid anders reageert op de zeep, soms kan de huid er heftig op reageren, gaan trekken of erg droog worden. Dit komt doordat de huid zal moeten wennen aan dit natuurproduct omdat het voorheen met chemische producten is behandeld. Begin bijvoorbeeld eerst met twee keer per week met het reinigen van de huid met de Black african soap. Gaat dit goed en merkt u dat het goed voor uw huid werkt, dan kunt u het dagelijks als reiniging van het gezicht of lichaam gebruiken.

African Black Soap (ABS) online bestellen!

Wij bieden een ruim aanbod aan in vloeibare Afrikaanse zwarte zeep van het merk Morrocan Natural. De vloeibare Black African Soap heeft de zelfde werking als de standaard zeepblokken. De vloeibare Afrikaanse zwarte zeep is verkrijgbaar met lavendelgeur en lemongrass geur. Voor ons assortiment, klikt u hier.

Black African Soap

 

© 2013 - 2017 Weallloveit.nl wax melts, geurbranders en geurkaarsen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel